Kuvaus
Lindt on kehittänyt valkosuklaan, johon lisätään Madagaskarin vaniljaa.
Tällä variantilla saat suklaan, joka tunnetaan erityisesti vaniljan mausta ja kermaisesta koostumuksesta.
Valkoinen suklaa on makeampaa kuin tumma suklaa, sen koostumus on kermaisempi ja sen tiedetään olevan maitomainen maku. Lindt on korostanut näitä luontaisia makuja lisäämällä suklaaseen Madagaskarin vaniljaa.
Valkoinen suklaa ei ehkä ole suosituin suklaatyyppi, ja suklaan maku on tietysti subjektiivinen, mutta kun Lindtin kaltainen suklaamestari valmistaa sen, se on jotain mielenkiintoista ja uutta ja ehdottomasti kokeilun arvoinen. Ja kuka tietää, ehkä se on uusi suosikkisuklaasi!
Muutos on hyvä, ja jos et ole kokeillut valkoista suklaata aiemmin tai et ole kokeillut sitä pitkään aikaan, voimme ehdottomasti suositella kokeilemaan tätä. Täällä sinulle taataan erinomainen valkoisen suklaan edustaja, joka on luotu Lindtin maineikkaalla laadulla.
Sveitsiläinen Lindt on tarjonnut maailmalle herkullista suklaata vuodesta 1845 lähtien. Lindt tunnetaan herkullisista suklaatryffeleistään kermaisella täytteellä, kultaisista pääsiäispupuistaan ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Lindt Excellence -suklaapatukoista erilaisilla makuillaan.
Ainesosat
Sokeri, kaakaovoi, täysMAITOjauhe, LAKTOOSI, emulgointiaine (SOIJAlesitiini), luonnollinen Madagaskarin vanilja-aromi.